HTML

Csak a poen kedveert...

-Ren- 2009.08.03. 10:03

Akarmennyire is szeretnem, nem tudom atadni a helyzet komikumat, de azert megprobalom.

Adott egy tekintelyes (meretu) arab ferfiu, komoly uzletember, nagy bajusszal es szakallal, az a tipus, aki ha azt mondja, hogy mesz a Dunanak, akkor nincs mese, mesz.

X helyen vagyunk, varakozunk, majd a siri csondben megszolal a mobiltelefonja. En hirtelen azt hiszem, hogy mergeben kettetori, de nem, csak fogja es kinyomja a hivast, majd felhuzza terebelyes szemoldoket, elegedetten hatradol majd lassan, kimerten es angolul, hogy mindenki ertse, a kovetkezoket mondja: "God takes you to the Paradise."

Ami magyarra forditva annyit jelent: "Dogolj meg te barom, hogy ilyenkor hivsz."

Megfordult a fejemben, hogy hasravagodok es a foldet csapkodva veszettul elkezdek rohogni, de az onuralmam gyozott, es pokerarccal probaltam a foldet nezni, hogy meg csak veletlenul se talalkozzak masok tekintetevel, mert ereztem: ha egyvalaki elkezd rohogni, akkor itt mindenkinek vege lesz.

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ithilia 2009.08.03. 20:56:26

Küldhetnél már erre is pár arabot, itt nagyítóval keresve is max. kettőt találok, akik tizeniksz éve itt élnek...

-Ren- 2009.08.04. 11:28:48

@Ithilia: SZABO ERVIN KONYVTAR :D Meg a liftben is!!! :) Cukik, fiatalok, es meglepodnek, ha mosolyogsz, mikor erted oket... :)

Ithilia 2009.08.04. 23:31:05

@rena-a-repuloszonyeg-es-a-csodalampa: Na, csak jussak vissza Pestre, kipróbálom. :D
süti beállítások módosítása